Tabăra de vară – Clubul Campionilor – reprezintă locul unde copilăria devine mai bogată cu experiențe noi, amintiri frumoase, bucurii și mulți prieteni noi.
Este locul unde timp de aproape o săptămână copiii au șansa de a se descoperi pe ei înșiși, prin participarea la activitățile propuse în tabără.

Alături de o echipă faină de traineri, copiii vor lua parte la activități ce au ca scop dezvoltarea lor personală.
Printre activitățile pe care le desfășurăm în tabără amintim: ateliere creative, provocări sportive, jocurile copilăriei, drumeții, jocuri interactive, observații nocturne, mindfulness, seară de talente, disco și karaoke, vizite la obiective turistice, foc de tabără și multe alte surprize.

Departe de părinți, însă alături de echipa de traineri și de gașca nouă de prieteni, copiii vor petrece o mare parte din timp în natură, departe de telefoane (la care au acces limitat), respectându-se atât unii pe alții cât și mediul înconjurător, și bucurându-se de fiecare experiență la care vor lua parte.

În fiecare tabără, obiectivul suprem al echipei de traineri este acela de a le oferi copiilor experiențe frumoase de care să își amintească întreaga viață. Bineînțeles, fără a scăpa din vedere siguranța și sănătatea fizică, psihică și emoțională a copiilor.
Ne dorim așadar ca o astfel de experiență să fie cea mai bună investiție a părinților pentru copiii lor.