
Marian Cernăuțeanu
Trainer educațional
Marian este un spirit tanar, jucaus, spontan, creativ, glumet si plin de surprize care sa aduca zambetul pe buzele copiilor si nu numai. Ii place sa inalte zmeie, sa calatoreasca si sa petreaca timp in natura, anotimpul sau preferat fiind vara. Este pasionat de origami, hand-made si poezie.
- Experiență de lucru cu copiii, din anul 2012
- Licențiat în Psihologie și Științele Educației
- Absolvent al programului de formare psihopedagogica – nivel I
- Trainer în cadrul Centrului Gifted Education pentru copii supradotați, din anul 2015
- Trainer în cadrul Complexului Educațional Lauder-Reut (2015-2016)
- Trainer – colaborator în cadrul Asociației Infospeed (2015-2016)
- Participare cu Centrul Gifted Education în cadrul Proiectului Erasmus KA201 – „Gifted Children, Mind Games and Innovative Societies” – Amasya, Turcia (2018)
- Trainer în cadrul Asociaţiei Gifted Center Tulcea, (2018-2020)
- Trainer în taberele Re-Mind Center (Iași), din anul 2016
- Trainer în cadrul cursului Bursa Crăciunului – Școala Pia Brătianu (2018-2019)
- Participare la programul de dezvoltare personală Event Wise din cadrul Olde Vechte Foundation – Ommen, Olanda (2019)
- Trainer în cadrul Centrului de Recreere și Dezvoltare personală Conacul Golescu Grant, din anul 2017
- Trainer în cadrul Centrului de Plasament „Acasă”, din anul 2020
- Organizator, coordonator și trainer de tabere de dezvoltare personală pentru copii – Clubul Campionilor, din anul 2018
- Trainer în tabere de dezvoltare personală pentru copii, din anul 2015 (participare în 47 de tabere tematice)
„De-a lungul experienței mele cu copiii am înțeles că fiecare copil e unic în felul său și că în fiecare există o „comoară” plină cu lucruri minunate. Rolul meu este acela de a le arăta calea rapidă și ușoară de a ajunge la ea.
Sunt prietenos, sunt creativ, îmi place să mă joc și să lucrez cu copiii, îmi place să învăț lucruri noi, să ascult muzică, să glumesc și să mă plimb în natură. Sunt pasionat de origami, hand made și poezie.
În fiecare zi mă las ghidat de motto-ul meu preferat: Bucuria pe care o aduci în dar, este bucuria care se întoarce la tine iar.”

Camelia Moise
Trainer educațional
Experiență de lucru cu copiii, din anul 1999 Profesor de Limba Engleză – clasele V-VIII (1999-2001) Certificare Pedagogie Nordică – Via University College Denmark (2012-2015) Trainer în cadrul Centrului Gifted Education pentru copii supradotați, din anul 2015 Master Psihologie – Early Childhood Education – Universitatea București (2013-20115) Expert Trainer Formare Personal Educație – Educație Timpurie, Psihologia Copilului, Perspectiva Copilului (2013-2021) Expert Trainer Centre Educaționale București – Muzică, Pedagogie Nordică, Parental Counselor (2016-2021) Psihopedagog Educație Timpurie Centrul Romano-Danez pentru Educație Integrată (2012-2019) Consilier Educație Timpurie – Universitatea Dimitrie Cantemir (2019) Participare la programul de dezvoltare personală Event Wise din cadrul Olde Vechte Foundation – Ommen, Olanda (2019) Trainer în tabere de dezvoltare personală pentru copii, din anul 2017
„Mă regăsesc în nonșalanța copiilor, în frumosul lumii văzut prin ochii lor, îmi retrăiesc copilăria și regăsesc Copilul interior cu fiecare zâmbet și boroboață de copil. Învăț cu ei, cu joc și joacă cresc și descopăr alături de copii.
De-a lungul timpului am susținut următoarele cursuri pentru copii: Selfdiscovery prin artă, Inteligență Emoțională, Gândire laterală, Art and Craft, Comunicare asertivă, Matematică distractivă.”

Roxana Conu
Trainer educațional
Experiență de lucru cu copiii, din anul 2011 Voluntar european în cadrul programului Youth in Action – Sicilia, Italia (2011) Trainer în cadrul Centrului Gifted Education pentru copii supradotați, din anul 2015 Educator Grădinița Teko Kindergarten (2017-2019) Colaborator al revistei Inelul de Piatră din cadrul Taberei SF Atlantykron – organizator al echipei de redacție compusă din copiii înscriși la atelierul de scriere (2017) Participare la programul de dezvoltare personală Event Wise din cadrul Olde Vechte Foundation – Ommen, Olanda (2019) Trainer în Tabere de dezvoltare personală părinți și copii gifted, din anul 2020 Trainer în tabere de dezvoltare personală pentru copii, din anul 2017
„Iubesc copiii și din momentul în care mi-am dat seama că fiindu-le alături și ascultându-i îi pot ajuta să se dezvolte mai frumos, de fapt să șlefuiască piatra prețioasă care se află în interiorul fiecăruia, am simțit că acesta este lucrul pe care îmi doresc cel mai mult să-l fac și anume să lucrez cu ei.
Sunt o persoană jucăușă, veselă, prietenoasă, creativă și atentă la nevoile celorlalți. Îmi plac animalele, natura, muzica și sunt pasionată de înot, citit, pedalat și mersul pe munte.
În fiecare zi mă las ghidată de motto-ul meu preferat: Be the change you want to see in the world.” (M. Gandhi)

Mioara Ivan
Trainer educațional

Claudia Lunca
Trainer educațional
Experiență de lucru cu copiii, din anul 2011 Licențiată în Psihologie și Științele Educației, specializarea Pedagogie și Consiliere Voluntar în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, București, 2011-2012 Trainer în cadrul Universum Events – Teambuilding-uri pentru adulți, din anul 2017 Asistent educațional în cadrul Centrului de Educație Montessori, București, 2018-2019 Educator în cadrul Centrului de Educație Nordică, 2019-2020 Trainer evenimente pentru copii – Casa Pixie Events, din anul 2022 Trainer în cadrul Taberei UiPath Foundation – Asociația Rubik Educație Alternativă, 2022 Trainer în Tabere de dezvoltare personală pentru copii – Clubul Campionilor, din anul 2022 Profesor & Consilier gestionare de conflict în cadrul Kogayon Gifted Academy – București (2022-2023)
„Interesul meu de a mă implica cât mai mult în direcția învățământului copilului derivă din dorința mea de a susține cât mai mult ideea unei dezvoltări libere și armonioase a personalității fiecărui copil.
Naturalețea și dedicarea în relaționarea cu copiii, capacitatea de a mă adapta cu ușurință nevoilor specifice fiecărui copil, abilitatea de a stabili un raport pozitiv cu copiii, ghidușiile și simțul umorului, deschiderea spre metode alternative nonformale de educație sunt doar o parte din lucrurile care mă recomandă pentru a activa în acest domeniu.”